Night vision brille.

Night vision brille.

DKK 89,00

Ikke på lager

Beskrivelse

Night vision fit-over brille.

Fede Night visionsbriller eller som de også bliver kaldt natbriller. som du kan bruge uden på dine almindelige briller. Brillerne er store og rummelige, så de passer de fleste briller. Din brille må måle op til 4,5 cm i højden og 14,2 cm i bredden.

Derfor virker de!
Glasset i denne natkørebrille er udstyret med både Anti-Refleks samt højkontrast-filter. Denne kombination giver det skarpest mulige udsyn til natkørsel, samt i vejrforhold med dårlig sigtbarhed (regn/tåge og snevejr). Natkørebrillen modvirker effektivt blænding og “sammensmeltning” af lys fra modkørende trafik, gadelygter og trafiklys, når det er mørkt. Du undgår dermed også at blive mørkeblind, når en modkørende bilist har passeret. Natkørebrillerne er desuden helt fantastiske i vejr med lav sigtbarhed såsom tåge, regn og snevejr.

Fit-over natkørebrille til dine almindelige briller!
Med modellen hér kan du bruge dine almindelige briller inden under. En stor og rummelig model som er vores absolut mest populære fit-over natkørebrille. Den passer til langt de fleste briller (Din brille må måle op til 4,5 cm i højden og 14,2 cm i bredden). Brillen har gule Anti-refleks højkontrast linser som er ideelle til natkørsel samt kørsel i tåge og dis.

Specifikationer
Indvendige mål:
Højde: 4,5 cm
Bredde: 15 cm

Stanglængde:12,8 cm
Type: Fit-over natkørebrille
Køn: Unisex
Stel: Sort blank plast
Glas: Anti-Refleks Højkontrast linser

Se summerwear.dk mange andre fede night-visionbriller.

Følg summerwear på Facebook

Webshopmærket
Webshopmærket

 

 

 

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Night vision brille.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.